Biovrt koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Za nastavak pregleda i korištenje klikni na gumb "Slažem se". Uvjeti korištenja i kolačići

Drugi krug natječaja za školske vrtove - glasanje 19.-25.11.18.

U drugom krugu natječaja za poklon paket Udruge Biovrt za školske vrtove možete glasati u periodu 19.-25.11.18.

 

Udruga Biovrt poklanja poklon paket za pokretanje školskih vrtova koji se sastoji od Priručnika "U školskom vrtu i mi rastemo" Silvije Kolar-Fodor, brošure "Očuvajmo biorazzznolikost" i paketa s 10 različitih vrsta sjemenja.

Na natječaj se prijavilo 77 škola, koji su prezentirali svoje fotografije vrtova ili mjesta gdje bi ga željeli kreirati te svoju priču. Na fb stranici Udruge Biovrt objavljeni je foto album s fotografijama prijavljenih škola, a uz svaku fotografiju možete pročitati i prekrasne priče prijavljenih škola o tome što trenutno rade i što bi sve voljeli pokrenuti u svojim školama.

Glasom odnosno "lajkom" nagradite priče koje vam se najviše sviđaju.

Glasati možete u fotoalbumu objavljenom OVDJE. 


Nagradite lajkom priče koje želite podržite i omogućite 5 škola da dobiju poklon paket udruge Biovrt. Udruga Biovrt odabire još 5 škola, te ćemo ukupno 10 škola nagraditi Priručnikom za pokretanje i vođenje školskih vrtova, po 10 paketića različitog sjemenja te brošuru Očuvajmo biorazzznolikost.
Više o natječaju pričitajte ovdje.

 

Sretno svima <3

 

Sviđa ti se? Podijeli s prijateljima

Silvija Kolar-Fodor
Autorica članka:

Silvija Kolar-Fodor

Predsjednica udruge "Biovrt – u skladu s prirodom”, predavačica i edukatorica o biovrtlarenju, autorica stranice i tekstova na www.biovrt.com, autorica bloga "U skladu s prirodom” na Blogosferi Večernjeg lista, kolumnistica u tjedniku Međimurske novine, surađivala je s dnevnikom "24 sata", Večernjim listom, časopisom Poljoprivredni glasnik, magazinom za život u skladu s prirodom "100 posto prirodno”, portalom Naturala.hr, EkoMreža.org, Sirova hrana.hr ... zaljubljenica u Prirodu i dugogodišnja biovrtlarka. Biovrtlarenjem se bavi od 2006. godine.

Svi sadržaji na ovim stranicama zaštićeni su Zakonom o autorskim pravima (VIŠE)

Biovrt koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Za nastavak pregleda i korištenje klikni na gumb "Slažem se". Uvjeti korištenja i kolačići