Biovrt koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Za nastavak pregleda i korištenje klikni na gumb "Slažem se". Uvjeti korištenja i kolačići

Jeste li spremni za novu vrtlarsku sezonu?

Udruga Biovrt - u skladu s prirodom vam želi radosnu i uspješnu vrtlarsku sezonu.

Počela je nova godina, a time polako započinjemo i novu vrtlarsku sezonu. Iako za siječanj vele da je najdepresivniji mjesec u godini, za vrtlare/ice to nikako nije tako, mi smo puno radosti i iščekivanja buđenja prirode i početka vrtlarskih radova. 

Vizija ovogodišnjeg vrta počinje upravo sada, kada tlo i priroda još spavaju. Sada je najbolje vrijeme za planiranje ovogodišnjeg vrta i za reviziju postojećih zaliha sjemenja.

Nakon toga krećemo u nabavku sjemenja za ovogodišnju vrtlarsku sezonu. Na što sve morate paziti prilikom kupovine sjemenja pročitajte OVDJE

Sjeme možete nabaviti i kod nas, našu ponudu viškova s biovrta pogledajte OVDJE. 

Također, svakako razmislite o čuvanju vlastitog sjemenja, pogotovo starinskih sorti, jer je očuvanje takvih sorti izuzetno važno (VIŠE). Sudjelujte i na razmjenama sjemenja koje će se uskoro početi održavati u mnogo mjesta diljem RH u organizaciji raznih udruga koje se bave očuvanjem biološke raznolikosti. 

Vrlo uskoro krećemo i s prvim radovima, već u veljači možemo početi s sjetvom boba, paprike, peruanskih jagoda...

Ova godina je proglašena i Međunarodnom godinom tla i svojim aktivnostima ćemo ju obilježiti putem edukacija i podizanja svijesti o važnosti očuvanja tla.

Udruga Biovrt - u skladu s prirodom vam želi uspješnu i radosnu ovogodišnju vrtlarsku sezonu, i neka ona bude najbolja u vašem životu.

Pogledajte naš novi video kojim vas želimo motivirati i inspirirati za kreiranje vašeg vrta ove vrtlarske sezone. Video slobodno dijelite :)

Veliko hvala volonterki udruge Amareni Wagner na izradi ovog prekrasnog videa.

Sviđa ti se? Podijeli s prijateljima

Silvija Kolar-Fodor
Autorica članka:

Silvija Kolar-Fodor

Predsjednica udruge "Biovrt – u skladu s prirodom”, predavačica i edukatorica o biovrtlarenju, autorica stranice i tekstova na www.biovrt.com, autorica bloga "U skladu s prirodom” na Blogosferi Večernjeg lista, kolumnistica u tjedniku Međimurske novine, surađivala je s dnevnikom "24 sata", Večernjim listom, časopisom Poljoprivredni glasnik, magazinom za život u skladu s prirodom "100 posto prirodno”, portalom Naturala.hr, EkoMreža.org, Sirova hrana.hr ... zaljubljenica u Prirodu i dugogodišnja biovrtlarka. Biovrtlarenjem se bavi od 2006. godine.

Svi sadržaji na ovim stranicama zaštićeni su Zakonom o autorskim pravima (VIŠE)

Biovrt koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Za nastavak pregleda i korištenje klikni na gumb "Slažem se". Uvjeti korištenja i kolačići