Biovrt koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Za nastavak pregleda i korištenje klikni na gumb "Slažem se". Uvjeti korištenja i kolačići

Nagradna igra Vizija mog vrta 2017

Nova nagradna igra udruge Biovrt - u skladu s prirodom u našoj Fb grupi od 17.-31.01.2017.

 

Pridružite nam se u veselom iščekivanju nove vrtlarske sezone :)

Vjerujemo da, iako je vani snijeg, hladno i smrznuto, već imate viziju svog vrta u 2017 i polako radite planove za vrtlarsku sezonu koja nam slijedi. Ako već niste, pridružite nam se u našoj Facebook grupi Biovrt.com – u skladu s prirodom (OVDJE) i recite nam tamo svoje planove i ideje koje mislite realizirati ove godine. Kako je radost podijeljena s drugima upola veća, želimo da viziju vašeg vrta podijelite s nama te da svi skupa inspiriramo jedni druge. To u konačnici i jeste poanta naše facebook grupe – međusobna podrška među vrtlarima i zaljubljenicima u prirodu. Zato vas želimo čuti u čim većem broju i upoznati vaše vrtove, te biti podrška u vašim planovima i idejama.

A da vas malo dodatno potaknemo, mi ćemo na kraju odabrati i nagraditi 3 vaše priče sjemenjem za vaš vrt :)

KAKO SUDJELOVATI: Podijelite s nama viziju vašeg vrta – napišite nam post u nekoliko rečenica u našoj  fb grupi Biovrt.com – u skladu s prirodom (OVDJE). U istom postu uz vaše ideje i planove možete nam pokazati vaš vrt, dio vrta i slično. Da bi konkurirali za nagradu, možete objaviti maksimalno 5 vaših autorskih fotografija (ili 1 kolaž s do 5 fotografija) – sve u jednom postu. Post započnite s: Vizija mog vrta 2017. 

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi građani/ke Republike Hrvatske - mada pozivamo i članove izvan granica Hrvatske da nam se pridruže s svojim vrtlarskim pričama van konkurencije za nagradu.

RAZDOBLJE TRAJANJA NAGRADNE IGRE: od 17.01.-31.01.2017.

NAGRADE: Žiri udruge bira 3 dobitnika/ce koji osvajaju komplete od 10 paketića organskog sjemenja iz našeg biovrta: starinska salata mix, paprika mix, rajčice mix, rukola, lisnati i kovrčavi kelj mix, kadifice niske mix, cinija grmolika mix, crnooka pupavica (Rudbeckia hirta), žuta i narančasta uresnica (Cosmos sulphureus) i srčanik (Leonurus cardiaca).

Veselimo se vašim pričama i vašim vrtovima :)

A vi, jeste li spremni za najbolju vrtlarsku godinu svog života?

Tim udruge Biovrt

 

Silvija Kolar-Fodor
Autorica članka:

Silvija Kolar-Fodor

Predsjednica udruge "Biovrt – u skladu s prirodom”, predavačica i edukatorica o biovrtlarenju, autorica stranice i tekstova na www.biovrt.com, autorica bloga "U skladu s prirodom” na Blogosferi Večernjeg lista, kolumnistica u tjedniku Međimurske novine, surađivala je s dnevnikom "24 sata", Večernjim listom, časopisom Poljoprivredni glasnik, magazinom za život u skladu s prirodom "100 posto prirodno”, portalom Naturala.hr, EkoMreža.org, Sirova hrana.hr ... zaljubljenica u Prirodu i dugogodišnja biovrtlarka. Biovrtlarenjem se bavi od 2006. godine.

Svi sadržaji na ovim stranicama zaštićeni su Zakonom o autorskim pravima (VIŠE)

Biovrt koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Za nastavak pregleda i korištenje klikni na gumb "Slažem se". Uvjeti korištenja i kolačići