Ova web stranica koristi kolačiće da bi Vam poboljšalo iskustvo prilikom pregleda. Uvjeti korištenja

Biovrtlarstvo je vrtlarenje u skladu s prirodom. Saznajte osnove ovakvog načina vrtlarenja.

Tokom zime i u hladnijim područjima možete ostaviti gomoljasto povrće na gredicama. Možete ga iskopavati sve dok zemlje nije jače zamrznuta.

Za svakog vrtlara/icu preporučljivo je stalno pratiti vremensku prognozu i radove u vrtu prilagoditi vremenskim prilikama. Na taj način, praćenjem prognoze i odabirom vrsta radova u skladu s tim.

Kako postići ravnotežu između "štetnika" i "korisnih kukaca" na vrtu veliki je izazov za svakoga tko želi obrađivati svoj vrt bez kemijskih sredstava. Jer, čisti vrt bez korova i nametnika izmišljotina je kemijske industrije koja želi prodati svoje proizvode za suzbijanje istih.

Na što sve treba paziti prilikom jesenske kupovine lukovica u dućanima.

U početnoj fazi rasta kadifice i ambrozija su jako slične. Saznajte kako ih razlikovati.

Ove zime u mnogim se trgovačkim centrima našlo na policama mnoštvo cvatućih  lukovica amarilisa na prodaju. Konkretno sam ih vidjela u Baumaxu i Kauflandu...

Sve o sjetvi u kućnoj radinosti. Saznajte kako uzgojiti presadnice na prozorskoj daski vašeg stana, ali i koje sve metode sjetve postoje.

Malčiranje znači zastiranje tla koje obrađujemo prirodnim materijalima. To nije neka nova tehnika, već je to prenešeno zapažanje iz prirode – u prirodnom obliku tlo nigdje nije golo kao kod "konvencionalne" obrade tla.

Biovrtlarstvo je vrtlarenje u skladu s prirodom. Postoje mnoge različite tehnike biovrtlarstva, ali sve polaze od iste pretpostavke...

Ova web stranica koristi kolačiće da bi Vam poboljšalo iskustvo prilikom pregleda. Uvjeti korištenja