Ova web stranica koristi kolačiće da bi Vam poboljšalo iskustvo prilikom pregleda. Uvjeti korištenja

Na što sve treba paziti prilikom jesenske kupovine lukovica u dućanima.

U početnoj fazi rasta kadifice i ambrozija su jako slične. Saznajte kako ih razlikovati.

Ove zime u mnogim se trgovačkim centrima našlo na policama mnoštvo cvatućih  lukovica amarilisa na prodaju. Konkretno sam ih vidjela u Baumaxu i Kauflandu...

Sve o sjetvi u kućnoj radinosti. Saznajte kako uzgojiti presadnice na prozorskoj daski vašeg stana, ali i koje sve metode sjetve postoje.

Malčiranje znači zastiranje tla koje obrađujemo prirodnim materijalima. To nije neka nova tehnika, već je to prenešeno zapažanje iz prirode – u prirodnom obliku tlo nigdje nije golo kao kod "konvencionalne" obrade tla.

Biovrtlarstvo je vrtlarenje u skladu s prirodom. Postoje mnoge različite tehnike biovrtlarstva, ali sve polaze od iste pretpostavke...

pH je, kemijskim rječnikom, negativni logaritam koncentracije vodikovih iona u otopini. Što je veća koncentracija vodikovih iona, a manja OH- iona (dakle što je kiselije) pH je niži.

Komposter sam napravio tako da se lako može rastaviti. Sastavljen je od ovakvih dijelova, kako sam prikazao na slici. Elementi se slažu do potrebne visine.

Korovima su određene biljke prozvali konkvistadori prilikom otkrivanja američkog kontinenta kad su zatekli američke domorodce da uzgajaju "nekorisne" biljke zajedno..

buhač ————————–pravi pelin, paprena metvica,salata, žutilovka u cvatu, Krumpirova zlatica ———–-hren, mrtve koprive, paprati...

Ova web stranica koristi kolačiće da bi Vam poboljšalo iskustvo prilikom pregleda. Uvjeti korištenja