Ova web stranica koristi kolačiće da bi Vam poboljšalo iskustvo prilikom pregleda. Uvjeti korištenja

Pobjednici nagradne igre Vizija mog vrta 2017

Proglašeni su pobjednici nagradne igre "Vizija mog vrta 2017" udruge Biovrt - u skladu s prirodom

 Dana 17.01.2017. udruga Biovrt - u skladu s prirodom objavila je nagradnu igru "Vizija mog vrta 2017" koja je trajala od 17.-31.01.2017. (VIŠE)

Nagradna igra održavala se je u našoj facebook grupi Biovrt.com - u skladu s prirodom (VIŠE) koja je kreirana za povezivanje, međusobnu podršku, savjetovanje i inspiraciju svih vrtlara i zaljubljenika u prirodu. Ovom nagradnom igrom željeli smo još više upoznati članove grupe, virtualno prošetati njihovim vrtovima i potaknuti međusobnu inspiraciju i druženje među članovima.

U nagradnoj igri sudjelovalo sa svojim vizijama vrta sudjelovalo je ukupno 35 članova/ica grupe, od kojih su za nagradu konkurirali njih 27 (8 sudionika/ca nije ispunilo uvjete nagradne igre objavljenih na našoj stranici)

Izuzetno nam je drago što smo imali prilike čuti toliko prekrasnih priča, čuti razne inspirativne ideje i planove te virtualno prošetati vrtovima naših članova. Izabrati samo troje nagrađenih od toliko divnih vizija je bilo jako teško, a ovo su pobjednice natječaja:

Ida Zinaja - njenu viziju vrta možete pročitati OVDJE.

Bojana Resch Frank - njenu viziju vrta možete pročitati OVDJE.

Izolda Semera - njenu viziju vrta možete pročitati OVDJE.

Svaka dobitnica osvojila je komplet sjemenja od 10 paketića organskog sjemenja iz našeg biovrta: starinska salata mix, paprika mix, rajčice mix, rukola, lisnati i kovrčavi kelj mix, kadifice niske mix, cinija grmolika mix, crnooka pupavica (Rudbeckia hirta)žuta i narančasta uresnica (Cosmos sulphureus) i srčanik (Leonurus cardiaca) i biti će im poslati poštom nakon što nam dostave svoju adresu.

 

Hvala svima na sudjelovanju u ovoj nagradnoj igri i hvala vam što ste nas uveli na ovaj način u svoje vrtove i svoje vrtlarske planove. Drago nam je što postojite i što se upravo u našoj facebook grupi Biovrt.com - u skladu s prirodom druži, međusobno inspirira i pomaže toliko divnih ljudi, zaljubljenika u prirodi koji stvaraju prekrasne vrtove i koji međusobno dijele svoje znanje u nastojanju vrtlarenja i života u skladu s prirodom :)

 

Tim udruge Biovrt

 

Sviđa ti se? Podijeli s prijateljima

Silvija Kolar-Fodor
Autorica članka:

Silvija Kolar-Fodor

Predsjednica udruge "Biovrt – u skladu s prirodom”, predavačica i edukatorica o biovrtlarenju, autorica stranice i tekstova na www.biovrt.com, autorica bloga "U skladu s prirodom” na Blogosferi Večernjeg lista, kolumnistica u tjedniku Međimurske novine, surađivala je s dnevnikom "24 sata", Večernjim listom, časopisom Poljoprivredni glasnik, magazinom za život u skladu s prirodom "100 posto prirodno”, portalom Naturala.hr, EkoMreža.org, Sirova hrana.hr ... zaljubljenica u Prirodu i dugogodišnja biovrtlarka. Biovrtlarenjem se bavi od 2006. godine.

Svi sadržaji na ovim stranicama zaštićeni su Zakonom o autorskim pravima (VIŠE)

Ova web stranica koristi kolačiće da bi Vam poboljšalo iskustvo prilikom pregleda. Uvjeti korištenja