Biovrt koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Za nastavak pregleda i korištenje klikni na gumb "Slažem se". Uvjeti korištenja i kolačići

Pobjednici nagradne igre Vizija mog vrta 2017

Proglašeni su pobjednici nagradne igre "Vizija mog vrta 2017" udruge Biovrt - u skladu s prirodom

 Dana 17.01.2017. udruga Biovrt - u skladu s prirodom objavila je nagradnu igru "Vizija mog vrta 2017" koja je trajala od 17.-31.01.2017. (VIŠE)

Nagradna igra održavala se je u našoj facebook grupi Biovrt.com - u skladu s prirodom (VIŠE) koja je kreirana za povezivanje, međusobnu podršku, savjetovanje i inspiraciju svih vrtlara i zaljubljenika u prirodu. Ovom nagradnom igrom željeli smo još više upoznati članove grupe, virtualno prošetati njihovim vrtovima i potaknuti međusobnu inspiraciju i druženje među članovima.

U nagradnoj igri sudjelovalo sa svojim vizijama vrta sudjelovalo je ukupno 35 članova/ica grupe, od kojih su za nagradu konkurirali njih 27 (8 sudionika/ca nije ispunilo uvjete nagradne igre objavljenih na našoj stranici)

Izuzetno nam je drago što smo imali prilike čuti toliko prekrasnih priča, čuti razne inspirativne ideje i planove te virtualno prošetati vrtovima naših članova. Izabrati samo troje nagrađenih od toliko divnih vizija je bilo jako teško, a ovo su pobjednice natječaja:

Ida Zinaja - njenu viziju vrta možete pročitati OVDJE.

Bojana Resch Frank - njenu viziju vrta možete pročitati OVDJE.

Izolda Semera - njenu viziju vrta možete pročitati OVDJE.

Svaka dobitnica osvojila je komplet sjemenja od 10 paketića organskog sjemenja iz našeg biovrta: starinska salata mix, paprika mix, rajčice mix, rukola, lisnati i kovrčavi kelj mix, kadifice niske mix, cinija grmolika mix, crnooka pupavica (Rudbeckia hirta)žuta i narančasta uresnica (Cosmos sulphureus) i srčanik (Leonurus cardiaca) i biti će im poslati poštom nakon što nam dostave svoju adresu.

 

Hvala svima na sudjelovanju u ovoj nagradnoj igri i hvala vam što ste nas uveli na ovaj način u svoje vrtove i svoje vrtlarske planove. Drago nam je što postojite i što se upravo u našoj facebook grupi Biovrt.com - u skladu s prirodom druži, međusobno inspirira i pomaže toliko divnih ljudi, zaljubljenika u prirodi koji stvaraju prekrasne vrtove i koji međusobno dijele svoje znanje u nastojanju vrtlarenja i života u skladu s prirodom :)

 

Tim udruge Biovrt

 

Sviđa ti se? Podijeli s prijateljima

Silvija Kolar-Fodor
Autorica članka:

Silvija Kolar-Fodor

Predsjednica udruge "Biovrt – u skladu s prirodom”, predavačica i edukatorica o biovrtlarenju, autorica stranice i tekstova na www.biovrt.com, autorica bloga "U skladu s prirodom” na Blogosferi Večernjeg lista, kolumnistica u tjedniku Međimurske novine, surađivala je s dnevnikom "24 sata", Večernjim listom, časopisom Poljoprivredni glasnik, magazinom za život u skladu s prirodom "100 posto prirodno”, portalom Naturala.hr, EkoMreža.org, Sirova hrana.hr ... zaljubljenica u Prirodu i dugogodišnja biovrtlarka. Biovrtlarenjem se bavi od 2006. godine.

Svi sadržaji na ovim stranicama zaštićeni su Zakonom o autorskim pravima (VIŠE)

Biovrt koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Za nastavak pregleda i korištenje klikni na gumb "Slažem se". Uvjeti korištenja i kolačići