Biovrt koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Za nastavak pregleda i korištenje klikni na gumb "Slažem se". Uvjeti korištenja i kolačići

Poziv na završnu konferenciju projekta "U školskom vrtu i mi rastemo" 28.8.2018.

Završna konferencija projekta "U školskom vrtu i mi rastemo" održati će se 28.8.2018.

 

Završna konferencija projekta "U školskom vrtu (i mi) rastemo" održati će se 28.8.(utorak) u prostoru Područne škole Novo Selo Rok, Maršala Tita 47, s početkom u 17 sati.

PROGRAM:
- Voditeljica projekta Silvija Kolar-Fodor, predsjednica udruge Biovrt u skladu s prirodom te Marijana Vrbanec, voditeljica PŠ Novo Selo Rok ukratko će vam predstaviti projekt.

- Predstaviti ćemo vam Priručnik za kreiranje školskih vrtova i provođenje biovrtlarskih aktivnosti autorice Silvije Kolar-Fodor. Sve prisutne škole dobiti će po 1 besplatan primjerak Priručnika.

- Slijedi premijera videa projekta te podjela potvrda o sudjelovanju svim učenicima koji su na tjednoj bazi marljivo sudjelovali u programu Školskog vrta.
Proveli smo holistički edukativni program za sve učenike 1-4 razreda škole Novo Selo Rok u suradnji s zajednicom o zdravim načinima života, zaštiti prirode, očuvanju tradicije i bioraznolikosti.

- Neformalno druženje

 

Posebno pozivamo na konferenciju predstavnike osnovnih škola, za sve prisutne osigurali smo po 1 besplatni primjerak Priručnika. Molimo vas da nam svoj dolazak obavezno najavite putem prijavnice na sljedećem linku:  
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSecdTJn8abw7i5uijR-tuCJ3_sp5scDyQLnSlzLi311m06P4w/viewform 

Molimo da svoj dolazak prijavite do 25.8.2018.

Očekivano trajanje: 1 sat

Veselimo se Vašem dolasku.

18082018 4


Projekt "U školskom vrtu (i mi) rastemo" traje od 01.10.2017.-31.08.2018. i provodi ga udruga Biovrt - u skladu s prirodom kao nositelj u partnerstvu s I. Osnovnom školom Čakovec i Područnom školom Novo Selo Rok.
Projekt financijski podržavaju Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva, Grad Čakovec i Međimurska županija.

Više o projektu pročitajte na linku: http://www.biovrt.com/projekti/u-skolskom-vrtu-i-mi-rastemo

  logo zaklada u boji  grad ck  MZ logo web

Silvija Kolar-Fodor
Autorica članka:

Silvija Kolar-Fodor

Predsjednica udruge "Biovrt – u skladu s prirodom”, predavačica i edukatorica o biovrtlarenju, autorica stranice i tekstova na www.biovrt.com, autorica bloga "U skladu s prirodom” na Blogosferi Večernjeg lista, kolumnistica u tjedniku Međimurske novine, surađivala je s dnevnikom "24 sata", Večernjim listom, časopisom Poljoprivredni glasnik, magazinom za život u skladu s prirodom "100 posto prirodno”, portalom Naturala.hr, EkoMreža.org, Sirova hrana.hr ... zaljubljenica u Prirodu i dugogodišnja biovrtlarka. Biovrtlarenjem se bavi od 2006. godine.

Svi sadržaji na ovim stranicama zaštićeni su Zakonom o autorskim pravima (VIŠE)

Biovrt koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Za nastavak pregleda i korištenje klikni na gumb "Slažem se". Uvjeti korištenja i kolačići