Biovrt koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Za nastavak pregleda i korištenje klikni na gumb "Slažem se". Uvjeti korištenja i kolačići

Silvija Kolar-Fodor

Silvija Kolar-Fodor

Predsjednica udruge "Biovrt – u skladu s prirodom”, predavačica i edukatorica o biovrtlarenju, autorica stranice i tekstova na www.biovrt.com, autorica bloga "U skladu s prirodom” na Blogosferi Večernjeg lista, kolumnistica u tjedniku Međimurske novine, surađivala je s dnevnikom "24 sata", Večernjim listom, časopisom Poljoprivredni glasnik, magazinom za život u skladu s prirodom "100 posto prirodno”, portalom Naturala.hr, EkoMreža.org, Sirova hrana.hr ... zaljubljenica u Prirodu i dugogodišnja biovrtlarka. Biovrtlarenjem se bavi od 2006. godine.

Svi sadržaji na ovim stranicama zaštićeni su Zakonom o autorskim pravima (VIŠE)

Priprema vrta za zimu
16 Stu 2015

Saznajte zašto je malčiranje puno bolja opcija od štihanja i oranja na jesen

Rasađivanje lukovica cvijeća
17 Pro 2015

Kada i zašto je potrebno rasaditi lukovice cvijeća

Sjetva mahunarki
06 Svi 2011

Mjesec svibanj vrijeme je za sjetvu mahunarki u kontinentalnom dijelu Hrvatske. Ovo se odnosi na sve vrste visokog i niskog graha, bilo zrnaša bilo mahunara.

Što posaditi ispod grmlja
27 Lip 2011

Evo malo neobične ideje za popunjavanje praznina ispod grmlja i većih trajnica. Razmislite o sadnji šumskih jagoda ispod njih:) Sasvim slučajan "pokus" dogodio mi se je ove godine...

Sjeme - kraj i početak života biljaka
31 Kol 2011

Svake godine iznova kraj sezone znači nastajanje sjemena, bez kojeg novi početak ne bi bio moguć. Sjeme je kraj i početak života biljaka.

Cvijeće koje nagovještava jesen
15 Lis 2011

Jeste li kad pomislili ima li cvijeća koje svojom cvatnjom nagovještavaju jesen? Osim općepoznatih krizantema, mogo je cvijeća koje svoju pravu ljepotu pokazuje tek na jesen.

Jesenska kupovina lukovica cvijeća
16 Lis 2011

Na što sve treba paziti prilikom jesenske kupovine lukovica u dućanima.

Zaštita voćaka od hladnoće i od divljači
16 Pro 2011

Nakon što sam prošle godine posadila svoje prve voćke i oformirala prvi mali voćnjak, ubrzo sam se neugodno iznenadila kad sam polovicu voćaka pronašla oglodanu..

Priprema kalema (plemki) za kalemljenje voćaka
22 Sij 2012

Kako ispravno pripremiti plemke za proljetno kalemljenje voćki.

Zaštita voćki od voluharica
01 Tra 2012

Kako prilikom sadnje zaštititi voćke od voluharica.

Stranica 68 od 73

Biovrt koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Za nastavak pregleda i korištenje klikni na gumb "Slažem se". Uvjeti korištenja i kolačići