Biovrt koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Za nastavak pregleda i korištenje klikni na gumb "Slažem se". Uvjeti korištenja i kolačići

Silvija Kolar-Fodor

Silvija Kolar-Fodor

Predsjednica udruge "Biovrt – u skladu s prirodom”, predavačica i edukatorica o biovrtlarenju, autorica stranice i tekstova na www.biovrt.com, autorica bloga "U skladu s prirodom” na Blogosferi Večernjeg lista, kolumnistica u tjedniku Međimurske novine, surađivala je s dnevnikom "24 sata", Večernjim listom, časopisom Poljoprivredni glasnik, magazinom za život u skladu s prirodom "100 posto prirodno”, portalom Naturala.hr, EkoMreža.org, Sirova hrana.hr ... zaljubljenica u Prirodu i dugogodišnja biovrtlarka. Biovrtlarenjem se bavi od 2006. godine.

Svi sadržaji na ovim stranicama zaštićeni su Zakonom o autorskim pravima (VIŠE)

Jesenska kupovina lukovica cvijeća
16 Lis 2011

Na što sve treba paziti prilikom jesenske kupovine lukovica u dućanima.

Zaštita voćaka od hladnoće i od divljači
16 Pro 2011

Nakon što sam prošle godine posadila svoje prve voćke i oformirala prvi mali voćnjak, ubrzo sam se neugodno iznenadila kad sam polovicu voćaka pronašla oglodanu..

Priprema kalema (plemki) za kalemljenje voćaka
22 Sij 2012

Kako ispravno pripremiti plemke za proljetno kalemljenje voćki.

Zaštita voćki od voluharica
01 Tra 2012

Kako prilikom sadnje zaštititi voćke od voluharica.

Presađivanje salate
30 Svi 2012

Nakon proljetne sjetve, svake godine uvijek mi se dogodi da mi salata nikne pregusto. Kako raste, tako nastane gužva na gredicama.Tada slijedi presađivanje salate.

Prirodni mamci za biljne uši
08 Lip 2012

Kako postići ravnotežu između "štetnika" i "korisnih kukaca" na vrtu veliki je izazov za svakoga tko želi obrađivati svoj vrt bez kemijskih sredstava. Jer, čisti vrt bez korova i nametnika izmišljotina je kemijske industrije koja želi prodati svoje proizvode za suzbijanje istih.

Vrtlarenje u skladu s vremenskim prilikama
24 Lip 2012

Za svakog vrtlara/icu preporučljivo je stalno pratiti vremensku prognozu i radove u vrtu prilagoditi vremenskim prilikama. Na taj način, praćenjem prognoze i odabirom vrsta radova u skladu s tim.

Radovi na vrtu u srpnju
04 Srp 2017

Što se radi na vrtu u srpnju

Mjehurasta snijet na kukuruzu - Ustilago maydis
11 Kol 2012

Mjehurasta snijet na kukuruzu (Ustilago maydis) je "bolest" kukuruza koja je uzrokovana patogenom gljivom koja se širi sporama.

Cvijeće koje podnosi prve mrazeve
12 Stu 2012

I nakon prvih mrazeva, određene vrste cvijeća nastavljaju s cvatnjom.

Stranica 69 od 73

Biovrt koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Za nastavak pregleda i korištenje klikni na gumb "Slažem se". Uvjeti korištenja i kolačići