Biovrt koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Za nastavak pregleda i korištenje klikni na gumb "Slažem se". Uvjeti korištenja i kolačići

Silvija Kolar-Fodor

Silvija Kolar-Fodor

Predsjednica udruge "Biovrt – u skladu s prirodom”, predavačica i edukatorica o biovrtlarenju, autorica stranice i tekstova na www.biovrt.com, autorica bloga "U skladu s prirodom” na Blogosferi Večernjeg lista, kolumnistica u tjedniku Međimurske novine, surađivala je s dnevnikom "24 sata", Večernjim listom, časopisom Poljoprivredni glasnik, magazinom za život u skladu s prirodom "100 posto prirodno”, portalom Naturala.hr, EkoMreža.org, Sirova hrana.hr ... zaljubljenica u Prirodu i dugogodišnja biovrtlarka. Biovrtlarenjem se bavi od 2006. godine.

Svi sadržaji na ovim stranicama zaštićeni su Zakonom o autorskim pravima (VIŠE)

Srpanj 2015 - malčiranje i berbe
31 Pro 2015

Na prvi dan srpnja još sam sijala u vrtu. Dosta cvijeća koje sam prije posijala nije niklo, valjda sam pogodila loš trenutak, pa sam ponovila sjetvu.

Kolovoz 2015 - obilje u biovrtu
04 Sij 2016

Početkom kolovoza nastavila sam skupljati sjeme. Na prvoj njivi uzgajala sam faceliju i gorušicu, ali nisam baš pobrala puno sjemenja...

Rujan 2015 - berbe u biovrtu
08 Sij 2016

Glavni radovi u vrtu su tokom rujna bili berbe plodova, sjemenja i malo čupanja korova. Prekrasno je vani bilo veći dio rujna.

Listopad 2015 - berbe i sadnja
11 Sij 2016

Listopad je u biovrtu bio jako aktivan mjesec i jako sam zadovoljna napravljenim radovima.

Studeni 2015 - sadnja grmlja i voća
08 Velj 2016

Što se je radilo u biovrtu u studenom 2015

Prevarama s prodajom lukovica nema kraja
04 Lis 2013

Nova je sezona prodaje lukovica u dućanima. Naravno, kako počinje sezona tako i ja pregledavam da li će se pojaviti nešto novo zanimljivo za kupiti. Ali, opet novo razočaranje situacijom u trgovačkim centrima i pokušaju prevare potrošača.

Crossandra i anemija
21 Lis 2013

Već nekoliko godina uzgajam crossandru u tegli i ispalo je da je ovo sasvim nezahtjevna lončanica koja svake godine procvate, unatoč mojoj nebrigi.

Zimski solsticij
22 Pro 2013

Zimski solsticij je astronomski događaj kad je najkraći dan u godini - ali i početak novog ciklusa života na ovoj Planeti.

Livada prekrivena bijelom djetelinom
14 Kol 2014

Prilikom šetnje u lipnju, na parcelama koje imam nešto dalje od biovrta, oduševila me je livada bijele djeteline u cvatu, prepuna mnoštvom pčela na ispaši. A livada je nastala prošle godine i nije bilo planirano da bude baš livada bijele djeteline. 

Kad šumske jagode krenu u invaziju
29 Ruj 2014

Kako mi se je dogodila invazija šumskih jagoda.

Stranica 70 od 73

Biovrt koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Za nastavak pregleda i korištenje klikni na gumb "Slažem se". Uvjeti korištenja i kolačići