Biovrt koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Za nastavak pregleda i korištenje klikni na gumb "Slažem se". Uvjeti korištenja i kolačići

Silvija Kolar-Fodor

Silvija Kolar-Fodor

Predsjednica udruge "Biovrt – u skladu s prirodom”, predavačica i edukatorica o biovrtlarenju, autorica stranice i tekstova na www.biovrt.com, autorica bloga "U skladu s prirodom” na Blogosferi Večernjeg lista, kolumnistica u tjedniku Međimurske novine, surađivala je s dnevnikom "24 sata", Večernjim listom, časopisom Poljoprivredni glasnik, magazinom za život u skladu s prirodom "100 posto prirodno”, portalom Naturala.hr, EkoMreža.org, Sirova hrana.hr ... zaljubljenica u Prirodu i dugogodišnja biovrtlarka. Biovrtlarenjem se bavi od 2006. godine.

Svi sadržaji na ovim stranicama zaštićeni su Zakonom o autorskim pravima (VIŠE)

Crossandra i anemija
21 Lis 2013

Već nekoliko godina uzgajam crossandru u tegli i ispalo je da je ovo sasvim nezahtjevna lončanica koja svake godine procvate, unatoč mojoj nebrigi.

Zimski solsticij
22 Pro 2013

Zimski solsticij je astronomski događaj kad je najkraći dan u godini - ali i početak novog ciklusa života na ovoj Planeti.

Livada prekrivena bijelom djetelinom
14 Kol 2014

Prilikom šetnje u lipnju, na parcelama koje imam nešto dalje od biovrta, oduševila me je livada bijele djeteline u cvatu, prepuna mnoštvom pčela na ispaši. A livada je nastala prošle godine i nije bilo planirano da bude baš livada bijele djeteline. 

Kad šumske jagode krenu u invaziju
29 Ruj 2014

Kako mi se je dogodila invazija šumskih jagoda.

Patke u biovrtu
11 Lis 2014

Sve o indijskim patkama trkačicama u biovrtu 

Snijeg - odličan izolator biljkama
10 Sij 2013

Snijeg je odličan izolator i štiti biljke od smrzavanja.

Vrijeme je za plan sjetve i reviziju zaliha sjemenja
24 Sij 2013

Početkom godine polako se pripremamo za novu vrtlarsku sezonu

Nametnici i saveznici na vrtu
12 Velj 2013

Svaki biovrtlar/ica mora naučiti prepoznavati kukce i ostale životinje na vrtu, te znati kakvu funkciju oni imaju u biosustavu.

Korovi - čuvari tla
01 Velj 2013

Većina korova je i jestiva i ljekovita. Ljudi su nažalost komercijalizacijom poljoprivrede izgubili mnogo znanja o jestivosti i ljekovitosti biljaka jer neke vrste nisu više komercijalno zanimljive.

Kupovina sjemenja - na što treba paziti
28 Velj 2013

Na što sve morate obratiti pažnju prilikom kupovine sjemenja.

Stranica 71 od 73

Biovrt koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Za nastavak pregleda i korištenje klikni na gumb "Slažem se". Uvjeti korištenja i kolačići