Biovrt koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Za nastavak pregleda i korištenje klikni na gumb "Slažem se". Uvjeti korištenja i kolačići

Poziv na izlete za članstvo i ostale

Pozivamo vas na izlete s udrugom Biovrt

Kao što je bilo i najavljeno, planiramo i nekoliko izleta u 2016. godinu za članstvo udruge i za ostale zainteresirane.

Prvenstvo u popunjavanju mjesta imaju članovi/ce udruge Biovrt, a ako ostane mjesta dobrodošli su i svi ostali.

Prvi izlet - 2.7.2016.  Mozirski gaj i Logarska dolina

Radi se o jednodnevnom izletu, 130 kn po osobi. Ovaj izlet organizira Galileo travel, a polazi se iz Čakovca i Varaždina. Desila se promjena cijene od prvotne obavijesti na listi – agencija ju je smanjila s 160 kn i sad je na akciji - 130 kn po osobi. Ulaznica u Mozirski gaj je 5 €/po osobi, ulaznica uz stručno vodstvo za Logarsku dolinu 5 €/po osobi. 

Detalje o izletu pročitajte na sljedećem linku:

http://www.galileo-varazdin. hr/aranzman/1319/MOZIRSKI-GAJ- LOGARSKA-DOLINA/

Ovaj izlet organizira agencija, pa tako pozivamo sve zainteresirane da se pridruže, dok članovima/icama udruge Biovrt financira ulaznicu u Mozirski gaj (5 eura po članu).

Svi zainteresirani članovi/ice molimo da rezervirate svoje mjesto na gornjem linku čim prije i javite nam se nakon toga kako bismo vas dodali na listu za pokrivanje ulaznice i radi ostalih detalja. 

Udruga Biovrt nema uvid u rezervacije ovog izleta, stoga sve zainteresirane molimo da odluče što prije kako ne bi ispalo da su sva mjesta popunjena.

Drugi izlet – Arboretum Volčji potok Slovenija

Ovo je jedan od najpoznatijih i najljepših arboretuma u našoj blizini. U planu je jednodnevni izletsubota ili nedjelja krajem srpnja/početkom kolovoza. U to vrijeme aktualna je cvatnja trajnica, ruža i dalija i izložba tropskih leptira
Krećemo iz Čakovca i Varaždina. Ako bi išli kombijem (8 osoba) onda je 211.25 kn po osobi, ako bi išli malim autobusom (19 osoba)onda je 147.30 kn po osobi.
http://www.arboretum.si/en/
Dodatno se plaća ulaznica, cjenik je ovdje http://www.arboretum.si/ hr/posjetite-nas/cjenik

Članovima/icama udruge Biovrt financira dio cijene ulaznice u iznosu od 5 eura po članu/ici.

Svi zainteresirani molim da mi se javite do 20.06.2016. kako bi vam rezervirali mjesto u autobusu, a onda ćemo dogovoriti naknadno ostale detalje i mjesta polaska,

Ukoliko se želite učlaniti u udrugu Biovrt, pozivamo vas da pročitate ovaj tekst

 http://www.biovrt.com/ article/Postanite-clan-ica- udruge-Biovrt.html

Prijave molim na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Srdačno ste pozvani!

Sviđa ti se? Podijeli s prijateljima

Silvija Kolar-Fodor
Autorica članka:

Silvija Kolar-Fodor

Predsjednica udruge "Biovrt – u skladu s prirodom”, predavačica i edukatorica o biovrtlarenju, autorica stranice i tekstova na www.biovrt.com, autorica bloga "U skladu s prirodom” na Blogosferi Večernjeg lista, kolumnistica u tjedniku Međimurske novine, surađivala je s dnevnikom "24 sata", Večernjim listom, časopisom Poljoprivredni glasnik, magazinom za život u skladu s prirodom "100 posto prirodno”, portalom Naturala.hr, EkoMreža.org, Sirova hrana.hr ... zaljubljenica u Prirodu i dugogodišnja biovrtlarka. Biovrtlarenjem se bavi od 2006. godine.

Svi sadržaji na ovim stranicama zaštićeni su Zakonom o autorskim pravima (VIŠE)

Biovrt koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Za nastavak pregleda i korištenje klikni na gumb "Slažem se". Uvjeti korištenja i kolačići