Biovrt koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Za nastavak pregleda i korištenje klikni na gumb "Slažem se". Uvjeti korištenja i kolačići

Dan otvorenih vrata 2014 - otkazani

Vijest o otkazivanju Dana otvorenih vrata u 2014. godini

Iako sam na upite o Dana otvorenih vrata najavila da će biti održani i ove godine, s žaljenjem ga moram otkazati za 2014. godinu.

Naime, s obzirom na rođenje djeteta kraljem veljače, nisam mogla na proljeće raditi na planiranju i izvedbi Dana otvorenih vrata, pa samo odlučili sve odgoditi za kraj ljeta ili početak jeseni.
 
Ove godine nas je pogodilo mnogo toga, od previše kiše i hladnoće, do navale puževa, a na kraju i konačni razlog odgode - 2 nedavne poplave u šumskom vrtu i to upravo mjestu gdje se održava navedena manifestacija. Naime, uslijed 2 izuzetno jaka nevremena, prvo 30.07.2014., te drugo 14.08.2014., a radi loše izvedbe odvodnje oborinskih voda, navedeno je područje bilo poplavljeno ogromnom količinom oborinske vode koja nije imala kamo oteći. Trenutno zbrajamo štete i pokušavamo spasiti bar nešto od grmlja i biljaka na toj parceli koje nisu podnijele toliko vode.
 
31072014 331072014 4
 
Stoga je na kraju ipak pala odluka da Dan otvorenih vrata neće biti održani ove godine, nego 2015. godine, najvjerojatnije krajem svibnja ili početkom lipnja. 
 
Do tada, pogledajte kako je to izgledalo prijašnjih godina, na navedenim linkovima mogu se naći i video materijali s navedenih manifestacija. 
 
 
 
Ove godine održati će se u biovrtu još najmanje 2 radionice Škole vrtlarenja, a na jesen pripremamo i neka predavanja i razmjene sjemenja, koje će biti najavljene na ovim stranicama.
 
Radove u biovrtu možete pratiti ovdje.
 
Vidimo se na proljeće iduće godine:)
 

Sviđa ti se? Podijeli s prijateljima

Silvija Kolar-Fodor
Autorica članka:

Silvija Kolar-Fodor

Predsjednica udruge "Biovrt – u skladu s prirodom”, predavačica i edukatorica o biovrtlarenju, autorica stranice i tekstova na www.biovrt.com, autorica bloga "U skladu s prirodom” na Blogosferi Večernjeg lista, kolumnistica u tjedniku Međimurske novine, surađivala je s dnevnikom "24 sata", Večernjim listom, časopisom Poljoprivredni glasnik, magazinom za život u skladu s prirodom "100 posto prirodno”, portalom Naturala.hr, EkoMreža.org, Sirova hrana.hr ... zaljubljenica u Prirodu i dugogodišnja biovrtlarka. Biovrtlarenjem se bavi od 2006. godine.

Svi sadržaji na ovim stranicama zaštićeni su Zakonom o autorskim pravima (VIŠE)

Biovrt koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Za nastavak pregleda i korištenje klikni na gumb "Slažem se". Uvjeti korištenja i kolačići