Biovrt koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Za nastavak pregleda i korištenje klikni na gumb "Slažem se". Uvjeti korištenja i kolačići

Dan otvorenih vrata u Biovrtu 27.08.2016.

Najava dana otvorenih vrata u biovrtu 2016

Za sve ljubitelje prirode i vrtlarenja, udruga "Biovrt – u skladu s prirodom" 27.08.2016. organizira Dan otvorenih vrata uz predavanja i obilazak u biovrtu predsjednice udruge Silvije Kolar-Fodor koji se nalazi u Novom Selu Rok (7 km od Čakovca).
 
Imati ćete prilike čuti zanimljivo predavanje, obići biovrt uz terensko predavanje koji se sastoji od povrtnjaka, polja i šumskog vrta, te čuti mnoštvo korisnih savjeta i ideja koji će vas motivirati i inspirirati.
 
Zdravu hranu svatko od nas može posijati, uzgojiti, ubrati... Hrani je mjesto u našim vrtovima, a ne u supermarketima. Pridružite nam se na Danu otvorenih vrata udruge Biovrt i uvjerite se da uzgajanje svog voća, povrća, začinskog i ljekovitog bilja nije nimalo teško, te da je veliki izvor radosti i inspiracije :)
 
RASPORED
9:30 - 10:00 Prijem gostiju, predavačica i predsjednica udruge Biovrt Silvija Kolar-Fodor
10:00 - 10:55 Predavanje: "Sjeme kao zalog naše budućnosti – zašto čuvati sjeme iz svog vrta”
11:00 – 12.00 Obilazak Biovrta, šumskog vrta i voćnjaka, terensko predavanje
12:00 - 13:00 Domjenak, neformalno druženje
13.00 – 13.30 Ponuda viškova sjemena i sadnica iz Biovrta
14.00 Završetak dana otvorenih vrata i odlazak gostiju
 
Sudjelovanje na danu otvorenih vrata je besplatno, broj posjetitelja je ograničen, a prijave su obvezne.
 
Prijave zaprimamo do 23.08.2016. isključivo putem on-line obrasca dostupnog na slijedećem linku (kliknite link ispod i ispunite tražene podatke):
 
Nakon prijave dobiti ćete točne smjernice kako doći do vrta. U slučaju većeg broja prijava od kapaciteta, prednost će imati prijave koje prve pristignu.
 
dov 2016
 
RADIONICA NAKON DANA OTVORENIH VRATA
U popodnevnim satima isti dan 27.8. od 14.30 – 17.30 sat organiziramo radionicu koju vodi Silvija Kolar Fodor - "Nastanak, skupljanje i čuvanje sjemenja".
Broj sudionika/ca je ograničen pa rezervirajte svoje mjesto na vrijeme. 
Cijena radionice je 100 kn, dok je za sve sudionike/ce programa "Čuvari sjemenja” udruge Biovrt besplatna. Za članove uže obitelji (roditelji, djeca, supružnici, braća) odobravamo popust od 50% za drugog člana iste obitelji, uz prethodni dogovor putem e-maila.
Prijave se zaprimaju na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. (molimo poslati svoje ime i prezime, adresu, kontakt telefon, e-mail adresu i naznaku za koju radionicu se prijavljujete), a možete prijavu izvršiti i u zadnjem neobaveznom pitanju ovog obrazca.
 
Udruga Biovrt – u skladu s prirodom inspirira i educira o životu u skladu s prirodom. Stvaramo zajednicu koja čuva biološku raznolikost, razumije svoju ulogu u prirodi te čuva naše nasljeđe, sjeme i znanje u svrhu uzgoja zdrave hrane, postizanja prehrambene neovisnosti i očuvanje prirode za buduće generacije.
 
Dobro nam došli dragi gosti, vrtlari i svi koji ćete tek postati vrtlarima/icama :)
 
Tim udruge Biovrt - u skladu s prirodom
 

Sviđa ti se? Podijeli s prijateljima

Silvija Kolar-Fodor
Autorica članka:

Silvija Kolar-Fodor

Predsjednica udruge "Biovrt – u skladu s prirodom”, predavačica i edukatorica o biovrtlarenju, autorica stranice i tekstova na www.biovrt.com, autorica bloga "U skladu s prirodom” na Blogosferi Večernjeg lista, kolumnistica u tjedniku Međimurske novine, surađivala je s dnevnikom "24 sata", Večernjim listom, časopisom Poljoprivredni glasnik, magazinom za život u skladu s prirodom "100 posto prirodno”, portalom Naturala.hr, EkoMreža.org, Sirova hrana.hr ... zaljubljenica u Prirodu i dugogodišnja biovrtlarka. Biovrtlarenjem se bavi od 2006. godine.

Svi sadržaji na ovim stranicama zaštićeni su Zakonom o autorskim pravima (VIŠE)

Biovrt koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Za nastavak pregleda i korištenje klikni na gumb "Slažem se". Uvjeti korištenja i kolačići