Biovrt koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Za nastavak pregleda i korištenje klikni na gumb "Slažem se". Uvjeti korištenja i kolačići

Dani otvorenih vrata u Biovrtu 2013

Najava Dana otvorenih vrata u Biovrtu 2013. godine

Za sve ljubitelje prirode i vrtlarenja, udruga "Biovrt – u skladu s prirodom" organizira dane otvorenih vrata u biovrtu Silvije Kolar-Fodor, čiji vrt i tekstove možete pratiti na njenoj stranici www.biovrt.com.

Na navedenoj manifestaciji imati ćete priliku organizirano razgledati biovrt, prisustvovati raznim predavanjima i neformalnom druženju i razmjeni iskustava sa iskusnim i manje iskusnim vrtlarima.

Sudjelovanje na Danima otvorenih vrata je besplatno.

Dan održavanja: 08.06.2013. (subota) od 10:00-16:00

Mjesto održavanja: Novo Selo Rok (7 km od Čakovca)

Broj posjetitelja je ograničen, a prijave su obvezne.

Prijave zaprimamo do 05.06.2013. putem on-line obrasca dostupnog na www.biovrt.com, ili direktno na slijedećem linku: OBRASCA

Nakon prijave dobiti ćete točne smjernice kako doći do vrta.

biovrt 1dragoljub

Raspored:

  9:30 -10:00   Prijem gostiju

10:00 -10:55   Predavanje: "Zaboravljeno povrće”, predavačica Silvija Kolar – Fodor,

11:00 - 11:45  Predavanje "Prirodna kozmetika i ljeto”, predavačica Martina Bogdanić

11:50 - 12:35  Predavanje „Sirova hrana kao način prehrane", Mihaela Devescovi

12:45 - 13:45  Obilazak Biovrta, šumskog vrta i voćnjaka, terensko predavanje; Silvija Kolar – Fodor

14:00-15:30   Domjenak, neformalno druženje, sajmeni dio

16.00              Završetak i odlazak

Predavačice:

Silvija Kolar – Fodor, Udruga "Biovrt – u skladu s prirodom”,autorica stranice i tekstova na www.biovrt.com, voditeljica radionica o biovrtlarstvu, kolumnistica na potralu Naturala.hr, autorica tekstova na blogu "U skladu s prirodom” Večernjakove blogosfere, autorica tekstova u rubrici Vrtlarica u prilogu "Vrt” časopisa 24 sata, suradnica-autorica tekstova na portalu Sirovahrana.hr, administratorica foruma Vrtlari, zaljubljenica u Prirodu te dugogodišnja biovrtlarka.

Martina Bogdanić, voditeljica Udruge za Fitoaromaterapiju "Studio Martina & Natura” Rijeka, fitoaromaterapeutkinja, kolumnistica na portalima Naturala.hr i Burza.com.hr, autorica i voditeljica edukacija o ljekovitom bilju, aromaterapiji, prirodnoj kozmetici, izradi zubnih pasti i drugih srednih radionica.

Mihaela Devescovi, vlasnica i urednica web stranice www.sirovahrana.hr, koju je pokrenula s ciljem promicanja zdrave hrane u njenom izvornom obliku. Nakon mnogo truda, ljubavi i vremena u istraživanje koncepta sirove hrane, više od 3 godine se hrani isključivo sirovom hranom, pretežno voćem, povrćem i orašastim plodovima. Iskusna je voditeljica predavanja i radionica o pripremi sirove hrane.

jagode i ribizmrkva i grasak

Udruga "Biovrt – u skladu s prirodom" je nevladina i neprofitna organizacija koja radi na promicanju i edukaciji o životu u skladu s prirodom, podizanju svijesti o održivom razvoju, promicanju očuvanja biološke raznolikosti, tena promicanju ekološke i organske proizvodnje namirnica i svih biljaka općenito.

Veselimo se Vašem dolasku!

Sviđa ti se? Podijeli s prijateljima

Silvija Kolar-Fodor
Autorica članka:

Silvija Kolar-Fodor

Predsjednica udruge "Biovrt – u skladu s prirodom”, predavačica i edukatorica o biovrtlarenju, autorica stranice i tekstova na www.biovrt.com, autorica bloga "U skladu s prirodom” na Blogosferi Večernjeg lista, kolumnistica u tjedniku Međimurske novine, surađivala je s dnevnikom "24 sata", Večernjim listom, časopisom Poljoprivredni glasnik, magazinom za život u skladu s prirodom "100 posto prirodno”, portalom Naturala.hr, EkoMreža.org, Sirova hrana.hr ... zaljubljenica u Prirodu i dugogodišnja biovrtlarka. Biovrtlarenjem se bavi od 2006. godine.

Svi sadržaji na ovim stranicama zaštićeni su Zakonom o autorskim pravima (VIŠE)

Biovrt koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Za nastavak pregleda i korištenje klikni na gumb "Slažem se". Uvjeti korištenja i kolačići