Biovrt koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Za nastavak pregleda i korištenje klikni na gumb "Slažem se". Uvjeti korištenja i kolačići

Dani otvorenih vrata Udruge Biovrt 2012

Za sve ljubitelje prirode i vrtlarenja, udruga "Biovrt – u skladu s prirodom" organizira dane otvorenih vrata u biovrtu Silvije Kolar-Fodor (Silvek), čiji vrt i tekstove možete pratiti na njenoj stranici www.biovrt.com .

02072011 2601072011 56.

Za sve ljubitelje prirode i vrtlarenja, udruga "Biovrt – u skladu s prirodom” organizira dane otvorenih vrata u biovrtu Silvije Kolar-Fodor (Silvek), čiji vrt i tekstove možete pratiti na njenoj stranici www.biovrt.com .

Na navedenoj manifestaciji imati ćete priliku organizirano razgledati biovrt, prisustvovati raznim predavanjima i neformalnom druženju i razmjeni iskustava sa iskusnim i manje iskusnim vrtlarima.

Dan održavanja: 26.05.2012. (subota) od 11:00-16:00

Mjesto održavanja: Novo Selo Rok (7 km od Čakovca)

Broj posjetitelja je ograničen, stoga su prijave obvezne.

Prijave zaprimamo do 24.05.2012. na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., s naznakom "Za dane otvorenih vrata”. Nakon prijave dobiti ćete točne smjernice kako doći do vrta.

Raspored:

11:00-11:30 Prijem gostiju

11.30-12:00 Predavanje: Uvod u biovrtlarstvo, nastanak Biovrta: predavačica Silvija Kolar – Fodor,

12:00-13:00 Obilazak Biovrta, šumskog vrta i voćnjaka, pitanja i odgovori; Silvija Kolar – Fodor

13:00-14:00 Domjenak, neformalno druženje, sajmeni dio

14:00-15:00 Predavanje: Samoniklo bilje u službi ljepote; Martina Bogdanić

15:00-16:00 Obilazak Biovrta, šumskog vrta i voćnjaka, pitanja i odgovori(druga grupa); Silvija Kolar – Fodor

16.00 Završetak i odlazak

 Predavačice:

Silvija Kolar – Fodor (SilveK), Udruga "Biovrt – u skladu s prirodom”, autorica stranice i tekstova na www.biovrt.com, kolumnistica na potralu Naturala.hr, administratorica foruma Vrtlari, zaljubljenica u Prirodu te dugogodišnja biovrtlarka.

Martina Bogdanić, Udruga za Fitoaromaterapiju "Studio Martina & Natura” Rijeka, fitoaromaterapeutkinja,kolumnistica na potralu Naturala.hr

Udruga "Biovrt – u skladu s prirodom” je nevladina i neprofitna organizacija koja radi na promicanju i edukaciji o životu u skladu s prirodom, podizanju svijesti o održivom razvoju, promicanju očuvanja biološke raznolikosti, te na promicanju ekološke i organske proizvodnje namirnica i svih biljaka općenito.

Veselimo se Vašem dolasku!

043018

Sviđa ti se? Podijeli s prijateljima

Silvija Kolar-Fodor
Autorica članka:

Silvija Kolar-Fodor

Predsjednica udruge "Biovrt – u skladu s prirodom”, predavačica i edukatorica o biovrtlarenju, autorica stranice i tekstova na www.biovrt.com, autorica bloga "U skladu s prirodom” na Blogosferi Večernjeg lista, kolumnistica u tjedniku Međimurske novine, surađivala je s dnevnikom "24 sata", Večernjim listom, časopisom Poljoprivredni glasnik, magazinom za život u skladu s prirodom "100 posto prirodno”, portalom Naturala.hr, EkoMreža.org, Sirova hrana.hr ... zaljubljenica u Prirodu i dugogodišnja biovrtlarka. Biovrtlarenjem se bavi od 2006. godine.

Svi sadržaji na ovim stranicama zaštićeni su Zakonom o autorskim pravima (VIŠE)

Biovrt koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Za nastavak pregleda i korištenje klikni na gumb "Slažem se". Uvjeti korištenja i kolačići