Biovrt koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Za nastavak pregleda i korištenje klikni na gumb "Slažem se". Uvjeti korištenja i kolačići

Održan Dan otvorenih vrata u biovrtu 08.06.2013.

Izvještaj o održanom Danu otvorenih vrata u biovrtu 08.06.2013.

Dana 08.06.2013. godine održan je Dan otvorenih vrata u biovrtu Silvije Kolar-Fodor, predsjednice udruge Biovrt – u skladu s prirodom. Vrt se nalazi u Novom Selu Rok, mjestu pored Čakovca, a ove godine ga je posjetilo preko 70 ljubitelja prirode i vrtlarenja iz cijele Hrvatske.

U sklopu Dana otvorenih vrata Silvija Kolar-Fodor održala je predavanje "Zaboravljeno povrće”, te terensko predavanje u sklopu obilaska biovrta, šumskog vrta, voćnjaka, te livade i oranica. Gošća predavačica iz Zagreba, Mihaela Devescovi, vlasnica internet stranice www.sirovahrana.hr, održala je predavanje „Sirova hrana kao način prehrane".

dan otvorenih vrata u biovrtu 08 06 2013 13dan otvorenih vrata u biovrtu 08 06 2013 11

Održano predavanje Silvije Kolar-Fodor o zaboravljenom povrću možete pogledati na slijedećem linku:

YOUTUBE VIDEO

a terensko predavanje s obilaskom biovrta možete pogledati ovdje:

YOUTUBE VIDEO

Predavanje Mihaele Devescovi o sirovoj hrani pogledajte na slijedećem linku:

YOUTUBE VIDEO

Više fotografija može se pogledati na nekoliko foto albuma na facebooku, na slijedećim linkovima:

FACEBOOK FOTO ALBUM

FACEBOOK FOTO ALBUM

FACEBOOK FOTO ALBUM

FACEBOOK FOTO ALBUM

dan otvorenih vrata u biovrtu 08 06 2013 15dan otvorenih vrata u biovrtu 08 06 2013 16

Uz organizirana predavanja i obilazak vrta, za sve posjetitelje vrta bio je i pripremjeni domjenak s isključivo domaćom pripremljenom hranom i slasticama, koju su pripremili članovi i volonteri udruge.

Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali.

dan otvorenih vrata u biovrtu 08 06 2013 21dan otvorenih vrata u biovrtu 08 06 2013 19

Udruga "Biovrt – u skladu s prirodom” je nevladina i neprofitna organizacija koja radi na promicanju i edukaciji o životu u skladu s prirodom, podizanju svijesti o održivom razvoju, promicanju očuvanja biološke raznolikosti, te na promicanju ekološke i organske proizvodnje namirnica i svih biljaka općenito.

Sviđa ti se? Podijeli s prijateljima

Silvija Kolar-Fodor
Autorica članka:

Silvija Kolar-Fodor

Predsjednica udruge "Biovrt – u skladu s prirodom”, predavačica i edukatorica o biovrtlarenju, autorica stranice i tekstova na www.biovrt.com, autorica bloga "U skladu s prirodom” na Blogosferi Večernjeg lista, kolumnistica u tjedniku Međimurske novine, surađivala je s dnevnikom "24 sata", Večernjim listom, časopisom Poljoprivredni glasnik, magazinom za život u skladu s prirodom "100 posto prirodno”, portalom Naturala.hr, EkoMreža.org, Sirova hrana.hr ... zaljubljenica u Prirodu i dugogodišnja biovrtlarka. Biovrtlarenjem se bavi od 2006. godine.

Svi sadržaji na ovim stranicama zaštićeni su Zakonom o autorskim pravima (VIŠE)

Biovrt koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Za nastavak pregleda i korištenje klikni na gumb "Slažem se". Uvjeti korištenja i kolačići