Biovrt koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Za nastavak pregleda i korištenje klikni na gumb "Slažem se". Uvjeti korištenja i kolačići

Odobreni projekt "U potrazi za blagom"

01.03.2016. počinjemo provoditi projekt "U potrazi za blagom" koji će biti financirani od strane Zaklade ZAMAH

Prema rezultatima natječaja za građanske akcije iz programa "Naš doprinos zajednici"  objavljenima dana 24. studenoga 2015. godine, na kojima je Upravni odbor Regionalne zaklade za lokalni razvoj "Zamah” na prijedlog Regionalne komisije za procjenu građanskih akcija donio odluku o dodijeli sredstava, jedna od udruga kojoj su dodijeljena sredstva je i udruga Biovrt - u skladu s prirodom. (VIŠE)

Naziv projekta: "U potrazi za blagom”
 
O projektu: Učenici, roditelji, mještani i učitelji Područne škole Novo Selo Rok i udruga Biovrt stvaraju školski biovrt i pokreću vrtlarsku grupu. Zajedničkim naporom koji povezuje više generacija provode aktivnosti za bolju i zdraviju lokalnu zajednicu. Djeci će se ponuditi interaktivne aktivnosti na otvorenom koje omogućavaju razvoj socijalnih vještina (soc. inteligencije), smanjenje nepoželjnih ponašanja i stvaranje timskog rada. Kroz uzgoj zdrave hrane i učenje o prirodi djeca će steći korisne vještine i znanja o mogućnostima unaprjeđenja zdravlja, okolišu i brizi za zajednicu.
 
Nositelj projekta: Udruga Biovrt – u skladu s prirodom, Čakovec (http://biovrt.com)
 
Voditelj/ica projekta: Silvija Kolar-Fodor
 
Početak projekta i odobreni iznos financiranja: 1. ožujka do 31. svibnja 2016., 12.990,00 kn
Ukupni proračun akcije je 15.490,00, ostatak osigurava:
2.000,00 - dobivena donacija poduzeća Eko Međimurje d.d. za projekt, za nabavku dijela alata za biovrtlarski grupu
500,00 – sjeme i sadnice za vrt – dio koji će osigurati/donirati udruga Biovrt, roditelji i mještani za sadnju vrta
 
Dana 01.12.2015. u zagrebačkoj knjižnici Bogdana Ogrizovića  smo potpisali ugovor za financiranje projekta  s Zakladom ZAMAH (VIŠE)
 
Više o navedenom projektu moći ćete pratiti i na web stranici građanskih akcija na slijedećem linku:
 
zamah logozamah nas doprinos zajednici
 

Sviđa ti se? Podijeli s prijateljima

Silvija Kolar-Fodor
Autorica članka:

Silvija Kolar-Fodor

Predsjednica udruge "Biovrt – u skladu s prirodom”, predavačica i edukatorica o biovrtlarenju, autorica stranice i tekstova na www.biovrt.com, autorica bloga "U skladu s prirodom” na Blogosferi Večernjeg lista, kolumnistica u tjedniku Međimurske novine, surađivala je s dnevnikom "24 sata", Večernjim listom, časopisom Poljoprivredni glasnik, magazinom za život u skladu s prirodom "100 posto prirodno”, portalom Naturala.hr, EkoMreža.org, Sirova hrana.hr ... zaljubljenica u Prirodu i dugogodišnja biovrtlarka. Biovrtlarenjem se bavi od 2006. godine.

Svi sadržaji na ovim stranicama zaštićeni su Zakonom o autorskim pravima (VIŠE)

Biovrt koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Za nastavak pregleda i korištenje klikni na gumb "Slažem se". Uvjeti korištenja i kolačići