Biovrt koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Za nastavak pregleda i korištenje klikni na gumb "Slažem se". Uvjeti korištenja i kolačići

Proslava i igre na otvorenom u PŠ N.S.Rok 23.05.18.

O održanoj proslavi i igrama na otvorenom u Područnoj školi Novo Selo Rok 23.05.2018.

 

U srijedu 23.05.2018. u Područnoj školi Novo Selo Rok, u sklopu projekta "U školskom vrtu (i mi) rastemo" održali smo proljetnu proslavu i obiteljski dan s roditeljima naših učenika te proveli poslijepodne u druženju u školskom biovrtu te igrama na otvorenom.

U školskom vrtu postavili smo spremnike za recikliranje smeća, gdje je voditeljica projekta "U školskom vrtu (i mi) rastemo" Silvija Kolar-Fodor naglasila važnost razvrstavanja i recikliranja, ali i pametnog kupovanja da stvaramo čim manje otpada. Postavili smo školski komposter i drvenu ploču s nazivom projekta kod ulaza u naš školski vrt.

23052018 14  23052018 41

Nakon toga slijedilo je druženje i igre na otvorenom gdje su se učenici družili i natjecali s svojom roditeljima u raznim igrama - graničarima, natjecanje u skakanju s vrećama, nošenje jajeta u žlici i sl.


Dan je bio prekrasan i hvala svima na sudjelovanju.

23052018 48  23052018 59

 

Više fotografija s proslave možete pogledati na sljedećem linku:
https://www.facebook.com/pg/UdrugaBiovrt/photos/?tab=album&album_id=827230580814610 

Želimo zahvaliti od srca na velikom odazivu i uključivanju obitelji naših učenika u školske aktivnosti. Zajedno skupa gradimo bolju i zdraviju budućnost za našu djecu.

 

Projekt "U školskom vrtu (i mi) rastemo" traje od 01.10.2017.-31.08.2018. i provodi ga udruga Biovrt - u skladu s prirodom kao nositelj u partnerstvu s I. osnovnom školom Čakovec i Područnom školom Novo Selo Rok više o projektu pročitajte na linku: http://www.biovrt.com/projekti/u-skolskom-vrtu-i-mi-rastemo

 

logo zaklada u boji  grad ck

Sviđa ti se? Podijeli s prijateljima

Silvija Kolar-Fodor
Autorica članka:

Silvija Kolar-Fodor

Predsjednica udruge "Biovrt – u skladu s prirodom”, predavačica i edukatorica o biovrtlarenju, autorica stranice i tekstova na www.biovrt.com, autorica bloga "U skladu s prirodom” na Blogosferi Večernjeg lista, kolumnistica u tjedniku Međimurske novine, surađivala je s dnevnikom "24 sata", Večernjim listom, časopisom Poljoprivredni glasnik, magazinom za život u skladu s prirodom "100 posto prirodno”, portalom Naturala.hr, EkoMreža.org, Sirova hrana.hr ... zaljubljenica u Prirodu i dugogodišnja biovrtlarka. Biovrtlarenjem se bavi od 2006. godine.

Svi sadržaji na ovim stranicama zaštićeni su Zakonom o autorskim pravima (VIŠE)

Biovrt koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Za nastavak pregleda i korištenje klikni na gumb "Slažem se". Uvjeti korištenja i kolačići