Biovrt koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Za nastavak pregleda i korištenje klikni na gumb "Slažem se". Uvjeti korištenja i kolačići

Održana prva radionica Škole vrtlarenja 2013

Izvještaj prve radionice Škole vrtlarenja 2013.

Dana 04.05.2013. održana je prva radionica iz ciklusa radionica Škole vrtlarenja udruge Biovrt – u skladu s prirodom.
Polaznice Škole vrtlarenja učile su o planiranju vrta i formiranju povrtnjaka, kako i zašto paziti na plodored, koji su dobri i loši susjedi u vrtu. Govorilo se je i o alatima i rukavicama koje koristimo na vrtu.
 
1 radionica SV biovrt 04052013 1
 
U praktičnom dijelu bilo je pokazano i isprobano kako se sadi i sije; luk, mrkva, rotkvica, salata i grašak.
 
1 radionica SV biovrt 04052013 61 radionica SV biovrt 04052013 7
 
Pregledalo se je i naučilo više o sezonskim korovima i nametnicima, te koje jestivo i ljekovito bilje se sad može nabrati u prirodi. Govorilo se je i o tehnikama malčiranja.
 
1 radionica SV biovrt 04052013 8
 
Na kraju je radionice Silvija Kolar-Fodor podijelila prisutnima viškove iz biovrta: sadnice astera, visokog suncokreta trajnice i ljubičica.
 
Voditeljica Škole vrtlarenja je Silvija Kolar – Fodor, predsjednica udruge "Biovrt – u skladu s prirodom”, autorica stranice i tekstova na www.biovrt.com, kolumnistica na portalu Naturala.hr, autorica tekstova na blogu "U skladu s prirodom” na Blogosferi Večernjeg lista, autorica tekstova na portalu Sirovahrana.hr, administratorica foruma Vrtlari, zaljubljenica u Prirodu te dugogodišnja biovrtlarka.
 
Više o Školi vrtlarenja pročitajte ovdje:
Škola vrtlarenja 2013
 
 

Sviđa ti se? Podijeli s prijateljima

Silvija Kolar-Fodor
Autorica članka:

Silvija Kolar-Fodor

Predsjednica udruge "Biovrt – u skladu s prirodom”, predavačica i edukatorica o biovrtlarenju, autorica stranice i tekstova na www.biovrt.com, autorica bloga "U skladu s prirodom” na Blogosferi Večernjeg lista, kolumnistica u tjedniku Međimurske novine, surađivala je s dnevnikom "24 sata", Večernjim listom, časopisom Poljoprivredni glasnik, magazinom za život u skladu s prirodom "100 posto prirodno”, portalom Naturala.hr, EkoMreža.org, Sirova hrana.hr ... zaljubljenica u Prirodu i dugogodišnja biovrtlarka. Biovrtlarenjem se bavi od 2006. godine.

Svi sadržaji na ovim stranicama zaštićeni su Zakonom o autorskim pravima (VIŠE)

Biovrt koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Za nastavak pregleda i korištenje klikni na gumb "Slažem se". Uvjeti korištenja i kolačići