Biovrt koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Za nastavak pregleda i korištenje klikni na gumb "Slažem se". Uvjeti korištenja i kolačići

Biovrt traži on-line volontere

Biovrt traži on-line volontere za volontiranje kod kuće na računalu

 

Udruga Biovrt poziva vas na on-line volontiranje – sudjelujte u stvaranju baze biljnih vrsta koje čuvamo od zaborava, te u stvaranju baze medijskih objava.

Tražimo 6 volontera/ke iz cijele RH – volontirate od kuće :) 


1. Volonteri/ke za unos u bazu biljnih vrsta
U biovrtu uzgajamo preko 400 vrsta cvijeća, začinskog i ljekovitog bilja, a od zaborava i izumiranja čuvamo i mnogobrojne stare sorte. Osim što imamo i program Čuvari sjemenja, zainteresirani mogu nabaviti i viškove sjemenja kod nas, a mi ih svojim aktivnostima potičemo da nadalje održavaju i skupljaju sjeme tih vrsti u svojim vrtovima.
Pripremamo bazu svih čuvanih vrsta u Biovrtu i u tome trebamo vašu pomoć.
Tražimo: 4 volontera/ke koji će, prema dobivenim uputama ispunjavati bazu. Nije komplicirano, potrebno je upisivati dostupne podatke i linkove u tablicu.

2. Volonteri/ke za izradu baze press clipping – medijskih objava s portala
Udruga Biovrt provodi mnoge aktivnosti, a naši dragi mediji to redovito prate. Želimo te objave sačuvati I objaviti na www.biovrt.com
Tražimo: 2 volontera/ke koji će pretražiti internet portale, prikupiti i arhivirati članke o aktivnostima udruge.
Detaljne upute osigurane. Volonteri trebaju znati napraviti print screen, izrezati i spojiti jpg u bilo kojem grafičkom programu.

Potrebno je da imate:
- vlastito računalo i internet te da se njima aktivno koristite (word, excel, dropbox)
- za odvojiti najmanje 10-tak volonterskih sati u roku od 7 dana od zaprimanja upute
- odgovornost prema dobivenom zadatku
- dobru volju :)

Mjesto rada: na svom računalu u svom domu, iz bilo kojeg dijela RH
Volontirate iz svog doma u vremenu kada vama najviše odgovara, dogovori se vrše putem e-maila. Ispunjenu bazu vraćate nam na mail u roku od 7 dana od preuzimanja zadatka.

Ovom prilikom možete mnogo naučiti o biljnim vrstama cvijeća, ljekovitog i začinskog bilja kao i povrća. Sudjelujte u stvaranju naše baštine <3

Udruga Biovrt svakom volonteru/ki poklanja paketić sjemenja "Očuvajmo biorazzznolikost" mješavinu najmanje 6 različitih vrsti za privlačenje korisnih kukaca (pčela, bumbara, leptira, osolikih muha…) i ptica u vaš vrt.


Zainteresirani?

Prijavite se do 27.8.2017. putem prijavnice na https://tinyurl.com/biovrt-volonterskaprijavnica nakon čega ćemo vas kontaktirati.

 

Veselimo se suradnji :)
Tim udruge Biovrt

 

Sviđa ti se? Podijeli s prijateljima

Silvija Kolar-Fodor
Autorica članka:

Silvija Kolar-Fodor

Predsjednica udruge "Biovrt – u skladu s prirodom”, predavačica i edukatorica o biovrtlarenju, autorica stranice i tekstova na www.biovrt.com, autorica bloga "U skladu s prirodom” na Blogosferi Večernjeg lista, kolumnistica u tjedniku Međimurske novine, surađivala je s dnevnikom "24 sata", Večernjim listom, časopisom Poljoprivredni glasnik, magazinom za život u skladu s prirodom "100 posto prirodno”, portalom Naturala.hr, EkoMreža.org, Sirova hrana.hr ... zaljubljenica u Prirodu i dugogodišnja biovrtlarka. Biovrtlarenjem se bavi od 2006. godine.

Svi sadržaji na ovim stranicama zaštićeni su Zakonom o autorskim pravima (VIŠE)

Biovrt koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Za nastavak pregleda i korištenje klikni na gumb "Slažem se". Uvjeti korištenja i kolačići