Ova web stranica koristi kolačiće da bi Vam poboljšalo iskustvo prilikom pregleda. Uvjeti korištenja

Poziv na biovrtnu volontersku radnu akciju 03.06.2017.

Pridružite nam se volonterskoj akciji udruge Biovrt

Spremni za malo drugačiji izlazak subotom? Onaj na kojem u dobrom društvu uz domaće klipiće i biljne čajeve učite u dobrom društvu i sve to besplatno? Dođite na volontersku akciju u Biovrt :)

Kako smo i najavljivali na proljetnim predavanjima i radionicama, ovogodišnja Škola vrtlarenja udruge Biovrt provoditi će se u obliku volonterskih radnih akcija, na kojima ćete uz praksu dobiti i mnoga korisna znanja iz biovrtlarstva. Volonterska radna akcija održati će se u biovrtu udruge Biovrt - u skladu s prirodom (Novo Selo Rok, 7 km udaljeno od Čakovca).  

Tema volonterske akcije su aktualni radovi u biovrtu, pa ćemo tako svi zajedo sređivati i malčirati biovrt. Na volonterskoj radnoj akciji uz volonterski rad imate prilike učiti o sezonskim nametnicima i korovima u vrtu te tehnikama malčiranja uz mentorstvo edukatorice Silvije Kolar-Fodor. Prednost sudjelovanja imaju članovi/ce udruge Biovrt.

Volontirajte, provedite subotu u dobrom društvu i učite istovremeno :) Vidimo se :)

malciranje kolaz 3 potpis1

 

Mjesto održavanja: Novo Selo Rok (7 km od Čakovca)

Vrijeme održavanja: subota 03.06.2017. u terminu od 9:00-14:00 sati

Prijava na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s naznakom „Prijava na volontersku radnu akciju" (molimo poslati svoje ime i prezime, adresu, kontakt telefon, e-mail adresu )

Broj sudionika je ograničen – tražimo 10 volontera/ki, s time da članovi/ce udruge Biovrt - u skladu s prirodom imaju prednost kod prijave.

Svi sudionici dobiti će poklon u smislu viška biljaka s Biovrta prema odabiru mentorice.

Voditeljica/mentorica volonterske radne akcije: Silvija Kolar–Fodor, predsjednica udruge "Biovrt – u skladu s prirodom”, predavačica i edukatorica o biovrtlarenju, autorica stranice i tekstova na www.biovrt.com, autorica bloga "U skladu s prirodom” na Blogosferi Večernjeg lista, kolumnistica u tjedniku Međimurske novine, surađivala je s dnevnikom "24 sata", Večernjim listom, časopisom Poljoprivredni glasnik, magazinom za život u skladu s prirodom "100 posto prirodno”, portalom Naturala.hr, EkoMreža.org, Sirova hrana.hr ... zaljubljenica u Prirodu i dugogodišnja biovrtlarka. Biovrtlarenjem se bavi od 2006. godine.

Udruga Biovrt – u skladu s prirodom inspirira i educira o životu u skladu s prirodom. Stvaramo zajednicu koja čuva biološku raznolikost, razumije svoju ulogu u prirodi te čuva naše nasljeđe, sjeme i znanje u svrhu uzgoja zdrave hrane, postizanja prehrambene neovisnosti i očuvanje prirode za buduće generacije.

Srdačno ste pozvani :)

Sviđa ti se? Podijeli s prijateljima

Silvija Kolar-Fodor
Autorica članka:

Silvija Kolar-Fodor

Predsjednica udruge "Biovrt – u skladu s prirodom”, predavačica i edukatorica o biovrtlarenju, autorica stranice i tekstova na www.biovrt.com, autorica bloga "U skladu s prirodom” na Blogosferi Večernjeg lista, kolumnistica u tjedniku Međimurske novine, surađivala je s dnevnikom "24 sata", Večernjim listom, časopisom Poljoprivredni glasnik, magazinom za život u skladu s prirodom "100 posto prirodno”, portalom Naturala.hr, EkoMreža.org, Sirova hrana.hr ... zaljubljenica u Prirodu i dugogodišnja biovrtlarka. Biovrtlarenjem se bavi od 2006. godine.

Svi sadržaji na ovim stranicama zaštićeni su Zakonom o autorskim pravima (VIŠE)

Ova web stranica koristi kolačiće da bi Vam poboljšalo iskustvo prilikom pregleda. Uvjeti korištenja