Biovrt koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Za nastavak pregleda i korištenje klikni na gumb "Slažem se". Uvjeti korištenja i kolačići

Poziv na biovrtnu volontersku radnu akciju 03.06.2017.

Pridružite nam se volonterskoj akciji udruge Biovrt

Spremni za malo drugačiji izlazak subotom? Onaj na kojem u dobrom društvu uz domaće klipiće i biljne čajeve učite u dobrom društvu i sve to besplatno? Dođite na volontersku akciju u Biovrt :)

Kako smo i najavljivali na proljetnim predavanjima i radionicama, ovogodišnja Škola vrtlarenja udruge Biovrt provoditi će se u obliku volonterskih radnih akcija, na kojima ćete uz praksu dobiti i mnoga korisna znanja iz biovrtlarstva. Volonterska radna akcija održati će se u biovrtu udruge Biovrt - u skladu s prirodom (Novo Selo Rok, 7 km udaljeno od Čakovca).  

Tema volonterske akcije su aktualni radovi u biovrtu, pa ćemo tako svi zajedo sređivati i malčirati biovrt. Na volonterskoj radnoj akciji uz volonterski rad imate prilike učiti o sezonskim nametnicima i korovima u vrtu te tehnikama malčiranja uz mentorstvo edukatorice Silvije Kolar-Fodor. Prednost sudjelovanja imaju članovi/ce udruge Biovrt.

Volontirajte, provedite subotu u dobrom društvu i učite istovremeno :) Vidimo se :)

malciranje kolaz 3 potpis1

 

Mjesto održavanja: Novo Selo Rok (7 km od Čakovca)

Vrijeme održavanja: subota 03.06.2017. u terminu od 9:00-14:00 sati

Prijava na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s naznakom „Prijava na volontersku radnu akciju" (molimo poslati svoje ime i prezime, adresu, kontakt telefon, e-mail adresu )

Broj sudionika je ograničen – tražimo 10 volontera/ki, s time da članovi/ce udruge Biovrt - u skladu s prirodom imaju prednost kod prijave.

Svi sudionici dobiti će poklon u smislu viška biljaka s Biovrta prema odabiru mentorice.

Voditeljica/mentorica volonterske radne akcije: Silvija Kolar–Fodor, predsjednica udruge "Biovrt – u skladu s prirodom”, predavačica i edukatorica o biovrtlarenju, autorica stranice i tekstova na www.biovrt.com, autorica bloga "U skladu s prirodom” na Blogosferi Večernjeg lista, kolumnistica u tjedniku Međimurske novine, surađivala je s dnevnikom "24 sata", Večernjim listom, časopisom Poljoprivredni glasnik, magazinom za život u skladu s prirodom "100 posto prirodno”, portalom Naturala.hr, EkoMreža.org, Sirova hrana.hr ... zaljubljenica u Prirodu i dugogodišnja biovrtlarka. Biovrtlarenjem se bavi od 2006. godine.

Udruga Biovrt – u skladu s prirodom inspirira i educira o životu u skladu s prirodom. Stvaramo zajednicu koja čuva biološku raznolikost, razumije svoju ulogu u prirodi te čuva naše nasljeđe, sjeme i znanje u svrhu uzgoja zdrave hrane, postizanja prehrambene neovisnosti i očuvanje prirode za buduće generacije.

Srdačno ste pozvani :)

Sviđa ti se? Podijeli s prijateljima

Silvija Kolar-Fodor
Autorica članka:

Silvija Kolar-Fodor

Predsjednica udruge "Biovrt – u skladu s prirodom”, predavačica i edukatorica o biovrtlarenju, autorica stranice i tekstova na www.biovrt.com, autorica bloga "U skladu s prirodom” na Blogosferi Večernjeg lista, kolumnistica u tjedniku Međimurske novine, surađivala je s dnevnikom "24 sata", Večernjim listom, časopisom Poljoprivredni glasnik, magazinom za život u skladu s prirodom "100 posto prirodno”, portalom Naturala.hr, EkoMreža.org, Sirova hrana.hr ... zaljubljenica u Prirodu i dugogodišnja biovrtlarka. Biovrtlarenjem se bavi od 2006. godine.

Svi sadržaji na ovim stranicama zaštićeni su Zakonom o autorskim pravima (VIŠE)

Biovrt koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Za nastavak pregleda i korištenje klikni na gumb "Slažem se". Uvjeti korištenja i kolačići