Biovrt koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Za nastavak pregleda i korištenje klikni na gumb "Slažem se". Uvjeti korištenja i kolačići

Poziv na predavanje 05.11.2016. u Donjem Kraljevcu

Pozivamo vas na predavanje "Čuvanje starinskih sorti kao zalog naše budućnosti" 05.11.2016.

Udruga "Biovrt - u skladu s prirodom" poziva vas na predavanje predsjednice udruge Silvije Kolar-Fodor "Čuvanje starinskih sorti kao zalog naše budućnosti" koje će biti održano 05.11.2016. s početkom u 15 sati na Međunarodnom voćarskom sajmu u Donjem Kraljevcu. 

Predavanje će se održati kao jedno od stručnih predavanja u sklopu navedenoga sajma. Osim predavanja, pozivamo vas da posjetite i štand udruge Biovrt na oba dana sajma. Na njemu ćete moći saznati više informacija o udruzi i programima udruge te o starinskim sortama voća i povrća koje čuvamo. 

Lokacija i datum sajma: 
11. Međunarodni voćarski sajam održati će se u Sportskoj dvorani Osnovne Škole Donji Kraljevec u Donjem Kraljevcu, 4. i 5. studenog 2016. godine.

Radno vrijeme sajma:
Petak 4.11.2016:    11:00 - 19:00
Subota 5.11.2016:  09:00 - 19:00

Sve ostale informacije o sajmu potražite OVDJE.

 

Termin predavanja "Čuvanje starinskih sorti kao zalog naše budućnosti"
Subota 05.11.2016. 15:00-16:00 sati

 

O predavačici: Silvija Kolar–Fodor, predsjednica udruge "Biovrt – u skladu s prirodom”, autorica stranice i tekstova na www.biovrt.com, autorica bloga "U skladu s prirodom” na Blogosferi Večernjeg lista, kolumnistica u tjedniku Međimurske novine, surađivala je s dnevnikom "24 sata", magazinom za život u skladu s prirodom "100 posto prirodno”, portalom Naturala.hr, EkoMreža.org, SirovaHrana.hr ... zaljubljenica u Prirodu i dugogodišnja biovrtlarka.

Srdačno ste pozvani!

 

23092016 grah visoki

 

Sviđa ti se? Podijeli s prijateljima

Silvija Kolar-Fodor
Autorica članka:

Silvija Kolar-Fodor

Predsjednica udruge "Biovrt – u skladu s prirodom”, predavačica i edukatorica o biovrtlarenju, autorica stranice i tekstova na www.biovrt.com, autorica bloga "U skladu s prirodom” na Blogosferi Večernjeg lista, kolumnistica u tjedniku Međimurske novine, surađivala je s dnevnikom "24 sata", Večernjim listom, časopisom Poljoprivredni glasnik, magazinom za život u skladu s prirodom "100 posto prirodno”, portalom Naturala.hr, EkoMreža.org, Sirova hrana.hr ... zaljubljenica u Prirodu i dugogodišnja biovrtlarka. Biovrtlarenjem se bavi od 2006. godine.

Svi sadržaji na ovim stranicama zaštićeni su Zakonom o autorskim pravima (VIŠE)

Možda će te i ovo zanimati..

Biovrt koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Za nastavak pregleda i korištenje klikni na gumb "Slažem se". Uvjeti korištenja i kolačići