Biovrt koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Za nastavak pregleda i korištenje klikni na gumb "Slažem se". Uvjeti korištenja i kolačići

Tražimo volontera/ku za analizu ankete za vrtlare


Tražimo volontera/ku s iskustvom u analizi anketa koje se provode u Google docs alatu

 

Udruga Biovrt provodi anketu za vrtlare/ce i trebati će nam pomoć u analizi. 

Što tražimo? Tražimo 1 osobu, volontera/ku koja ima iskustva sa analizom anketa u programu Google docs i koja će samostalno, nakon dogovora s nama, na par stranica napraviti kratku analizu ankete (glavni zaključci, postoci, pite).

Kada se i gdje volontira? Anketa je aktivna do 30.9. nakon čega slijedi naš dogovor i analiza. Radi se iz svog doma, a komunuciramo mailom, uz početni skype sastanak za dogovor. Analizu bi trebalo napraviti do 20.10.2017, te je u doc i pdf formatu šaljete nama na dogovoreni mail.

Što ćemo s analizom? Rezultate ćemo koristiti za stvaranje novih edukativnih materijala o vrtlarenju, sukladno definiranim potrebama iz analize.
Osim uvida u iskustva i ponašanja vrtlarske zajednice diljem Hrvatske, volontera/ku spomenuti kao člana/icu istraživačkog tima u vijesti o istraživanju na www.biovrt.com

Ako imate dovoljno znanja i iskustva, odgovorni ste, poštujete rokove i imate vremena u navedenom periodu, javite nam se do 30.9.2017.

Kako se prijaviti? Ako još niste volontirali u udruzi Biovrt i ako se niste upisali u prijavnicu, onda se prijavljujete na ovom linku putem prijavnice: https://tinyurl.com/biovrt-volonterskaprijavnica nakon čega ćemo vas kontaktirati.
Ako pak ste se već upisali u ovu prijavnicu za volontere, javite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. da se prijavljujete na ovu akciju.

VAŽNO: Bilo u prijavnici, bilo u mailu, opišite nam ukratko svoje iskustvo u izradi analiza anketa.

Hvala unaprijed i veselimo se suradnji!

 

Silvija Kolar-Fodor
Autorica članka:

Silvija Kolar-Fodor

Predsjednica udruge "Biovrt – u skladu s prirodom”, predavačica i edukatorica o biovrtlarenju, autorica stranice i tekstova na www.biovrt.com, autorica bloga "U skladu s prirodom” na Blogosferi Večernjeg lista, kolumnistica u tjedniku Međimurske novine, surađivala je s dnevnikom "24 sata", Večernjim listom, časopisom Poljoprivredni glasnik, magazinom za život u skladu s prirodom "100 posto prirodno”, portalom Naturala.hr, EkoMreža.org, Sirova hrana.hr ... zaljubljenica u Prirodu i dugogodišnja biovrtlarka. Biovrtlarenjem se bavi od 2006. godine.

Svi sadržaji na ovim stranicama zaštićeni su Zakonom o autorskim pravima (VIŠE)

Biovrt koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Za nastavak pregleda i korištenje klikni na gumb "Slažem se". Uvjeti korištenja i kolačići