Ova web stranica koristi kolačiće da bi Vam poboljšalo iskustvo prilikom pregleda. Uvjeti korištenja

Kad se prisjećam svog djetinjstva i koje sam stvari najradije radila kao dijete, onda je pečenje mladog kukuruza – pečenica -  jedna od prvih stvari koje mi padnu na pamet.

Ljeto je, i polako dozrijeva većina voća i povrća na vrtu. Neke su vrste već odavno dozrijele, neke još uvijek s nestrpljenjem očekujemo.

Autorica stranice piše o principima na kojima počiva njezin biovrt i zašto je biovrtlarstvo za nju prava avantura.

Rijetko kad ostanem bez teksta – a ova pjesma me je upravo ostavila bez teksta, stoga ju želim i podijeliti s ostalima:))

U subotu sam posjetila arboretum Opeka u Vinici. Iskreno, nisam niti znala za njegovo postojanje, spomenula mi ga je nedavno jedna prijateljica..

Stariji ljudi često znaju govoriti kako su nekad djeca bila puno inventivnija i maštovitija. Razlog tome bio je što su odrastala u vrijeme kada im roditelji nisu mogli priuštiti..

Odrasla sam u roditeljskoj kući koja je smještena na kraju sela – s jedne strane je šumarak, s druge strane polje. Vjerujem da je odrastanje na takvom mjestu uvelike..

Moje je ime SilveK i ja sam ovisnica:)..ovisnica o cvijeću:))) Na jesen i na proljeće kad se dućani napune pakiranjima lukovica, gomolja i biljaka..

Ova web stranica koristi kolačiće da bi Vam poboljšalo iskustvo prilikom pregleda. Uvjeti korištenja