Ova web stranica koristi kolačiće da bi Vam poboljšalo iskustvo prilikom pregleda. Uvjeti korištenja

Sjećate li se kad ste prvi put uzgojili biljku? Niste? Ipak vrlo vjerojatno jeste. Većina nas prvo iskustvo s uzgojem biljaka imala je u nižim razredima osnovne škole.

Kad se prisjećam svog djetinjstva i koje sam stvari najradije radila kao dijete, onda je pečenje mladog kukuruza – pečenica -  jedna od prvih stvari koje mi padnu na pamet.

Ljeto je, i polako dozrijeva većina voća i povrća na vrtu. Neke su vrste već odavno dozrijele, neke još uvijek s nestrpljenjem očekujemo.

Autorica stranice piše o principima na kojima počiva njezin biovrt i zašto je biovrtlarstvo za nju prava avantura.

Rijetko kad ostanem bez teksta – a ova pjesma me je upravo ostavila bez teksta, stoga ju želim i podijeliti s ostalima:))

U subotu sam posjetila arboretum Opeka u Vinici. Iskreno, nisam niti znala za njegovo postojanje, spomenula mi ga je nedavno jedna prijateljica..

Stariji ljudi često znaju govoriti kako su nekad djeca bila puno inventivnija i maštovitija. Razlog tome bio je što su odrastala u vrijeme kada im roditelji nisu mogli priuštiti..

Odrasla sam u roditeljskoj kući koja je smještena na kraju sela – s jedne strane je šumarak, s druge strane polje. Vjerujem da je odrastanje na takvom mjestu uvelike..

Ova web stranica koristi kolačiće da bi Vam poboljšalo iskustvo prilikom pregleda. Uvjeti korištenja